De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

A1 Parking Charleroi is een veilige en betrouwbare aanbieder bij luchthaven Charleroi. Terwijl u op reis gaat, zorgen zij ervoor dat er niks met uw auto gaat gebeuren in tussentijd. Het parkeerterrein van A1 Parking Charleroi ligt op slechts 8 minuten afstand van het vliegveld. Wilt u veilig parkeren bij Charleroi Airport? Dan kunt u met een gerust hart parkeren bij A1 Parking Charleroi. Reserveer direct op Parkerencharleroi-airport.nl en krijg de laagste prijsgarantie!

Parkeren middenin woonwijk

Het parkeerterrein heeft een receptie. Deze receptie bevindt zich direct bij de ingang. U kunt bij aankomst zich daar melden en uw auto parkeren. Vervolgens brengt een shuttle bus u naar het vliegveld van Charleroi. Mocht u even moeten wachten op de shuttle bus, dan kunt u wachten in een overdekte wachtruimte. Hier zijn tevens toiletten aanwezig. A1 Parking Charleroi is een klein buitenterrein gelegen middenin een woonwijk. De parking heeft een capaciteit van 50 parkeerplekken. Let op dat de maximale doorrijhoogte 3 meter is. Als uw auto hoger is, dan kunt u het beste een andere aanbieder bekijken.

Veiligheid van uw auto staat voorop

A1 Parking Charleroi doet er alles aan om het parkeerverblijf zo veilig mogelijk te maken. Zo is er altijd personeel aanwezig die ook op uw auto zullen letten. Daarnaast kunt u uw vragen aan ze stellen. Ook wordt het parkeerterrein beveiligd door bewakingscamera’s. Verder staat er een omheining om het terrein. Het is dus voor buitenstaanders niet mogelijk om het terrein op te komen. In de nacht is een bewaker met een waakhond aanwezig. Het terrein is makkelijk te betreden. Een rolstoel meenemen zal hierdoor geen enkel probleem zijn. A1 Parking Charleroi is geopend wanneer er vluchten gaan. Dit is tussen 04:00 en 24:00. Bekijk onze handige parkeertips ter extra voorbereiding op de reis.

Voordelen

24/7 bewaking
Wachtruimte aanwezig met toiletten
Rolstoelvriendelijk

Nadelen

Vooraf reserveren
Beperkte openingstijden
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Charleroi Airport

7 minuten
Shuttle parking
  • Toegangshek A1 Charleroi Parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

Rue Chausteur 48
6042
Lodelinsart

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.2 uit 5 op basis van
1096 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Charleroi Airport