De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Binnen

€36,00

9 dagen parkeren
14-12-2019 t/m 22-12-2019

ACE Parking biedt voordelig parkeren bij Charleroi Airport. Met de prijzen van deze aanbieder wordt het extra voordelig om met eigen vervoer naar het vliegveld te reizen. Zo bent u verzekerd van het comfort van uw eigen vervoer, zonder de hoge kosten die parkeren op het vliegveld zelf met zich mee brengt. Bij ACE Parking heeft u de keuze tussen overdekte en open parkeerplaatsen. Welke parkeerplaats u ook kiest, uw auto staat in ieder geval veilig. De camera’s en omheining zorgen ervoor dat u zonder zorgen op reis kunt.

De beste optie voor parkeren bij Charleroi

ACE Parking biedt Shuttle bus parking aan. Dit is ook de meest populaire en goedkoopste optie. Met deze Shuttle bus service rijdt u zelf naar het bedrijf en parkeert u daar uw auto. U kunt ervoor kiezen uw sleutels af te geven, maar kunt ze ook gewoon zelf meenemen. U wordt geholpen met eventuele bagage en naar het vliegtuig gebracht (9 minuten reistijd met de shuttle bus). Dit gebeurt met behulp van de prettige en comfortabele shuttle bus. Bij ACE Parking is het vervoer van en naar het vliegveld gratis. Daarnaast is het bedrijf 24/7 geopend en kunt u dus altijd van en naar Charleroi Airport worden gebracht.

Gemakkelijk geboekt

ACE Parking biedt niet alleen de mogelijkheid om goedkoop en veilig lang te parkeren bij Charleroi Airport. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw auto door het de parkeeraanbieder te laten wassen. Het vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met eventuele vragen. De prettige service van dit bedrijf boek u gemakkelijk via Parkerencharleroi-airport.nl. Na het boeken ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Als u hem niet binnen 24 uur heeft ontvangen in uw inbox, kunt u het beste uw spambox bekijken.

Voordelen

Geen sleutelafgifte noodzakelijk
Ook overdekt parkeren mogelijk
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Charleroi Airport

8 minuten
Shuttle parking
 • Entree ACE Parking
 • Overzicht parkeerterrein ACE Parking
 • Shuttle bus ACE Parking

Locatie parkeerterrein

Avenue des Etats-Unis
90 6041 Gosselies

Laatste reviews

 • Sofie

  Wij kregen een correcte service! Zowel bij aankomst als bij vertrek. Prijs-kwaliteit dik in orde.
  2017-08-03 13:21:40

  Jeroen

  Deze week een zeer slechte ervaring gehad met ACE parking nabijhet vleigveld Charleroi. Toen we landen belden we op om te melden dat ze ons op moesten halen. Ik sprak een snibbige man die geen Engels kon. Toen we aankwamen op de afgesproken plek stond er al een rij andere passagiers die opgehaald moessten worden. Na 20 min kwam het busje aan. Wij konden nog net in mee maar toen kwam er net een moslimgezin aanlopen die de Arabischtaligechauffeur aansprak en voorrang kreeg. Terwijl onze dochter met krukken liep. Na ons waren er nog drie gezinnen die meemoesten. Toen we er wat van zeiden werden we afgesnauwd. In totaal hebben we ruim een uur moeten wachten op dezelfde chauffeur, waarschijnlijk hebben ze maar 1 bus om mensen te halen. Vervolgens reed hij veelste hard en en werd hij continu op zijn mobiel gebeld die hij onder zijn kin hield. Mijn advies: niet doen, zoek een iets duurdere andere firma die wel klantvriendelijk is.
  2017-05-07 10:39:49

 • Coulon

  Zeer slechte ervaring met ACE parking!! Na terugkomst citytrip vond ik mijn wagen terug op overvolle parking. Het duurde een half uur te dat mijn wagen vrij was.De wagen was tegen een struik en tegen een stoeprand geparkeerd.Veel kleine krasjes. Bij thuiskomst zag ik ook dat mijn inklapbare buitenspiegels niet meer werken!!! Nooit meer ACE PARKING!!!! Goedkoop maar niet betrouwbaar!!,
  2017-05-01 20:40:58

  Jeroen

  Heenweg super geregeld. Terugweg bij ophalen vliegveld 50min staan te wachten. 4x gebeld en iedere keer als antwoord 5 min. Of ik arriveer gelijk. 50 min. Is gewoon te lang.
  2017-02-13 11:32:49

“Eerste keer geparkeerd bij Charleroi Airport. Parkerencharleroi-airport heeft ons goed geholpen en kan het dan ook
iedereen aanraden. Onze auto was veilig geparkeerd voor een eerlijke prijs.”

Hans Bakkema

“Wij hebben gekozen voor shuttle parkeren. Het is ons prima bevallen.
Heerlijke vakantie gehad en onze auto stond veilig geparkeerd.”

Familie Bouwman

“Super website voor het vinden van een betrouwbare parkeeraanbieder!”

Kim Snel
Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Charleroi Airport