De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Klik hier om de beschikbare parkeeraanbieders te vergelijken »

ACE Parking biedt voordelig parkeren bij Charleroi Airport. Met de prijzen van deze aanbieder wordt het extra voordelig om met eigen vervoer naar het vliegveld te reizen. Zo bent u verzekerd van het comfort van uw eigen vervoer, zonder de hoge kosten die parkeren op het vliegveld zelf met zich mee brengt. Bij ACE Parking heeft u de keuze tussen overdekte en open parkeerplaatsen. Welke parkeerplaats u ook kiest, uw auto staat in ieder geval veilig. De camera’s en omheining zorgen ervoor dat u zonder zorgen op reis kunt.

De beste optie voor parkeren bij Charleroi

ACE Parking biedt Shuttle bus parking aan. Dit is ook de meest populaire en goedkoopste optie. Met deze Shuttle bus service rijdt u zelf naar het bedrijf en parkeert u daar uw auto. U kunt ervoor kiezen uw sleutels af te geven, maar kunt ze ook gewoon zelf meenemen. U wordt geholpen met eventuele bagage en naar het vliegtuig gebracht (9 minuten reistijd met de shuttle bus). Dit gebeurt met behulp van de prettige en comfortabele shuttle bus. Bij ACE Parking is het vervoer van en naar het vliegveld gratis. Daarnaast is het bedrijf 24/7 geopend en kunt u dus altijd van en naar Charleroi Airport worden gebracht.

Gemakkelijk geboekt

ACE Parking biedt niet alleen de mogelijkheid om goedkoop en veilig lang te parkeren bij Charleroi Airport. U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw auto door het de parkeeraanbieder te laten wassen. Het vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar en helpt u graag met eventuele vragen. De prettige service van dit bedrijf boek u gemakkelijk via Parkerencharleroi-airport.nl. Na het boeken ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Als u hem niet binnen 24 uur heeft ontvangen in uw inbox, kunt u het beste uw spambox bekijken.

Voordelen

Geen sleutelafgifte noodzakelijk
Ook overdekt parkeren mogelijk
24/7 geopend

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Charleroi Airport

9 minuten
Shuttle parking
 • Entree ACE Parking
 • Overzicht parkeerterrein ACE Parking
 • Shuttle bus ACE Parking

Locatie parkeerterrein

Avenue des Etats-Unis
90 6041 Gosselies

Laatste reviews

 • Jan

  Wat een bullshit bij die vorige recensies dat ik lees,de service was top ,zeer vriendelijk ,geen moment moeten wachten ,prijs kwaliteit is top
  2017-09-14 11:28:35

  Sofie

  Wij kregen een correcte service! Zowel bij aankomst als bij vertrek. Prijs-kwaliteit dik in orde.
  2017-08-03 13:21:40

 • Alex

  Slechte service. Auto beschadigd. Heel lang wachten op busje: er zouden er 2 moeten rijden maar er is er een stuk. Volgens andere recensies sleept dit wel al langer dan 3 maanden aan. Onvriendelijke chauffeur en coördinatrice toen we niet meekonden met het busje waar wij mee hadden afgesproken.
  2017-07-22 13:43:07

  Ronald Jordens

  WAARDELOOS: komen hun afspraken niet na
  2017-07-22 13:43:02

 • Remory

  Zoals ik ook al lees in de reviews super slechte service en zeer onvriendelijk. Deze chauffeur leeft blijkbaar tegen zijn zin. Dacht dat hij met zijn rijstijl een aanslag zou plegen. Zo onverantwoordelijke rijstijl dat ik zelf, als rijschool directeur, schrik in de wagen had. Heel agressief en andere bestuurders wegdrummen! Toen ik hem op zijn rijstijl wees antwoordde hij ludiek dat hij mag mag rijden zoals hij zelf wil. Wij waren heel blij dat we konden uitstappen. Nooit meer op die parking en ik hoor dat hij eens goed tegen de lamp mag lopen!
  2017-06-09 20:16:32

  P.J.F. Slot

  Zeer waardeloze parkeerplaats. Komen op afgesproken gereserveerde tijd aan. En tot onze verbazing was er geen plaats. Op laatste moment nog andere plaats moeten zoeken. En na nodige mails is het bedrag nog steeds niet teruggestort. Kan niet anders zeggen dan oplichters. Advies nooit geen zaken mee doen, in een woord WAARDELOOS !!!
  2017-05-30 15:50:53

 • H. Karakus

  HEEL SLECHT SERVICE! Het klopt voor géén meter dat ze 24/7 open zijn (openingstijden zijn 04.00-00.00!!!!) Niemand kan ook maar een woordje Engels en ze laten je ook wachten terwijl je ruim van te voren belt én sms't !!! Voor vertrek vanuit de bestemming gebeld en goedkeuring gekregen dat hij op tijd zou arriveren. Bij aankomst op Brussel Charleroi nergens te bekennen en niet duidelijk wie het is / of kan zijn. Per toeval kom ik er achter door te bellen, zie ik dat hij iemand anders probeert te vervoeren die hem op dat moment hebben geregeld en wij ruim van te voren. Ook is een iemand in verwachting en moe met heel veel moeite kunnen 2 chauffeurs mee met de volgende vervoer en zijn een nog genoodzaakt om zelf naar het vliegveld te rijden om de resterende groep op te pikken. En dan moet er 2,5 uur gereden worden naar Nederland! Ik ben hier niet van gediend en wil heel graag mijn geld ( of een gedeelte ervan TERUG!!!!
  2017-05-15 20:23:44

  Gert-Jan Huisman

  Zeer matige ervaring. Zowel heen als terug was het hek dicht en het duurde lang voordat er iemand kwam. De telefonische bereikbaarheid is slecht en er wordt eigenlijk alleen Frans gesproken. De eigenaar probeert het terrein veel te vol te zetten. Auto's zetten elkaar vast en klanten worden gedwongen om de sleutel achter te laten. De administratie daarvan oogt zeer rommelig.
  2017-05-12 23:09:21

 • Nasser

  Erg slechte service en weet niet eens waar ik moet beginnen. Bij aankomst bleek dat ze om 8 uur pas open gaan terwijl ik toch echt om 7 uur had gereserveerd. Dan maar een uurtje wachten. Om 8 uur stond er al een rij mensen te wachten. We konden niet meteen mee en moesten dus weer wachten. Er rijdt maar 1 busje continue op en neer. Ik heb een gezin met kleine kinderen die buiten in de kou in het pikkedonker moesten wachten tot we vervoerd konden worden. Nadat we eindelijk ingestapt waren verbaasde ik me over de capriolen die de bestuurder uithaalde tijdens het rijden. Met 1 hand aan het stuur en de andere hand aan de telefoon probeerde hij zich door het drukke verkeer te slalommen. Ondanks alle vertraging hebben we onze vlucht nog wel kunnen halen. Bij terugkomst wederom ellende. 1 uur nadat ik gebeld had konden we nog steeds niet opgehaald worden. Wederom reed er maar 1 busje en stonden er weer een rij mensen te wachten. Een aantal besloten om maar een taxi te pakken en uiteindelijk hebben we besloten om hetzelfde te doen. Aangekomen met de Taxi bij de parking was er niemand aanwezig om het hek te openen. Nadat we wederom hebben moeten wachten kwam er eindelijk iemand die de poort voor ons heeft open gemaakt. We hebben de auto gepakt en onze bagage ingeladen om nooit meer terug te keren. Zo'n slechte service heb ik nog nooit meegemaakt.
  2017-05-10 13:22:54

  Haiko

  Zeer slechte communicatie! Geen bevestiging van betaling. Personeel praat alleen maar Frans. Sleutel moest ik inleveren omdat mijn auto dubbel geparkeerd moest worden, terwijl ik juist ACE PARKING had gekozen zodat ik mijn sleutel mee kon nemen. Auto kregen we terug alsof er een emmer zand overheen was gegooid. Zeker geen aanrader, zoek een andere parkeerplaats!
  2017-05-09 16:45:15

 • Linda

  Niet voor herhaling vatbaar.... Helaas een teleurstellende ervaring. Heenreis erg chaotisch, slecht Engels sprekende chauffeur! Terugreis met behulp van andere passagiers kwam er uiteindelijk een busje... Autosleutel wordt wel degelijk in beslag genomen: vonden wij ook niet fijn!
  2017-05-08 15:29:50

  Jeroen

  Deze week een zeer slechte ervaring gehad met ACE parking nabijhet vleigveld Charleroi. Toen we landen belden we op om te melden dat ze ons op moesten halen. Ik sprak een snibbige man die geen Engels kon. Toen we aankwamen op de afgesproken plek stond er al een rij andere passagiers die opgehaald moessten worden. Na 20 min kwam het busje aan. Wij konden nog net in mee maar toen kwam er net een moslimgezin aanlopen die de Arabischtaligechauffeur aansprak en voorrang kreeg. Terwijl onze dochter met krukken liep. Na ons waren er nog drie gezinnen die meemoesten. Toen we er wat van zeiden werden we afgesnauwd. In totaal hebben we ruim een uur moeten wachten op dezelfde chauffeur, waarschijnlijk hebben ze maar 1 bus om mensen te halen. Vervolgens reed hij veelste hard en en werd hij continu op zijn mobiel gebeld die hij onder zijn kin hield. Mijn advies: niet doen, zoek een iets duurdere andere firma die wel klantvriendelijk is.
  2017-05-07 10:39:49

 • Coulon

  Zeer slechte ervaring met ACE parking!! Na terugkomst citytrip vond ik mijn wagen terug op overvolle parking. Het duurde een half uur te dat mijn wagen vrij was.De wagen was tegen een struik en tegen een stoeprand geparkeerd.Veel kleine krasjes. Bij thuiskomst zag ik ook dat mijn inklapbare buitenspiegels niet meer werken!!! Nooit meer ACE PARKING!!!! Goedkoop maar niet betrouwbaar!!,
  2017-05-01 20:40:58

  Jeroen

  Heenweg super geregeld. Terugweg bij ophalen vliegveld 50min staan te wachten. 4x gebeld en iedere keer als antwoord 5 min. Of ik arriveer gelijk. 50 min. Is gewoon te lang.
  2017-02-13 11:32:49

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
997 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2017 Parkeren Charleroi Airport