De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€44,00

9 dagen parkeren
30-03-2018 t/m 07-04-2018

Goedkoop parkeren van Airport Charleroi op slechts anderhalve kilometer van de luchthaven is mogelijk bij Aeropark. U parkeert hier uw auto op de vooraf gereserveerde plaats en staat vervolgens binnen vier minuten al op het vliegveld. Desondanks bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u de auto op het vliegveld zelf parkeert. Wilt u zo goed mogelijk voorbereid zijn? Lees dan onze parkeertips door.

Bewijs van reservering

Ondanks de lage prijzen is de service van Aeropark tot in de puntjes verzorgd. Nadat u uw auto hebt geparkeerd wordt u met een gratis shuttle service naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst raadt de aanbieder u aan om het nummer op uw reserveringsbewijs te bellen nadat u uw koffers hebt opgehaald. Tegen de tijd dat u bij de uitgang bent, staat de shuttle bus dan al gereed om u terug te brengen naar de parkeerplaats. Het is handig om uw boekingsvoucher altijd in de buurt te houden en niet alleen om de shuttle service te bellen. Hierop staat namelijk alle informatie die u nodig hebt en het is tevens uw bewijs van de reservering voor de aanbieder.

Sleutels in eigen bezit houden

Vertrekt uw vlucht tussen 00.00 ’s nachts en 04.00 ’s ochtends? Dan is het helaas niet mogelijk om bij Aeropark te boeken. Hoewel de parking 24 uur per dag beveiligd wordt, is inchecken enkel toegestaan na 04.00 ’s ochtends en voor 00.00 ’s nachts. Aeropark is met name ideaal wanneer u liefst zelf uw sleutels bij zich houdt. Het is bij sommige parkeerders namelijk verplicht om deze samen met de auto in te leveren. Zo ook bij Aeropark Valet waarbij de parkeerder vanaf het vliegveld uw auto parkeert. Als aanvullende service kunt u tijdens uw reis uw auto laten wassen, zodat u  hem nog schoner terugkrijgt dan dat u hem afleverde. Overdekt parkeren is bij deze aanbieder niet mogelijk. Direct een plaatsje bij Aeropark boeken? Controleer de beschikbaarheid en reserveer via onze website. Heeft u nog een vraag over deze parkeeraanbieder of over het parkeren zelf? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Voordelen

Sleutels zelf houden
Autowassen mogelijk
24/7 bewaking

Nadelen

Vooraf reserveren
inchecken tussen 04.00 en 00.00
Overdekt parkeren niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Charleroi Airport

4 minuten
Shuttle parking
  • Shuttle bus Aeropark
  • Entree parkeerterrein Aeropark
  • Parkeerterrein Aeropark
  • Vooraanzicht shuttle bus Aeropark
  • Overzichtsfoto parkeerterrein Aeropark

Locatie parkeerterrein

Avenue Jean Mermoz 29 6041 Charleroi

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1048 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Charleroi Airport