De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Nieuwe aanbieder: A1 Parking Charleroi

31
mei
Logo A1 Parking Charleroi

Het aanbod van parkeeraanbieders bij Parkerencharleroi-airport.nl is uitgebreid. De aanbieder A1 Parking Charleroi is erbij gekomen. Dit betekent dat er nog meer keuzemogelijkheden zijn wanneer u een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder zoekt in de buurt van Charleroi airport!De belangrijkste eigenschappen van deze nieuwe aanbieder: A1 Parking Charleroi biedt u een veilige parkeerplaats, gesitueerd in een woonwijk op een afstand van zo’n acht minuten tot het vliegveld. U parkeert uw auto op een afgesloten en verhard terrein, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt wordt door middel van videocamera’s. Eveneens is er ’s nachts een bewaker met hond op het terrein aanwezig. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren.

Gemakkelijke en comfortabele shuttle service

De parkeerplaatsen van A1 Parking Charleroi bevinden zich op minder dan 5 minuten afstand van de snelweg en zijn dus gemakkelijk bereikbaar. Nadat u de auto geparkeerd heeft, is er een gratis shuttle bus beschikbaar om u in zo’n acht minuten naar het vliegveld te brengen. Deze transfer is gratis. Wilt u meer informatie over wat shuttle parking nou precies inhoudt? Op de pagina parkeervormen worden de verschillende vormen van parkeren duidelijk toegelicht.

Bij Parkerencharleroi-airport vinden we het belangrijk om de gebruikers van onze site altijd een ruime keuze te bieden in aanbieders. Daarom zorgen we ervoor dat het aanbod van parkeeraanbieders altijd up to date is. Door constant op zoek te blijven naar nieuwe geschikte aanbieders, zoals A1 Parking Charleroi, kunnen we ervoor blijven zorgen dat u gemakkelijk en snel de juiste parkeerplaats vindt. Alles wat u daarna nog hoeft te doen, is uw reservering plaatsen bij Parkerencharleroi-airport.

“Eerste keer geparkeerd bij Charleroi Airport. Parkerencharleroi-airport heeft ons goed geholpen en kan het dan ook
iedereen aanraden. Onze auto was veilig geparkeerd voor een eerlijke prijs.”

Hans Bakkema

“Wij hebben gekozen voor shuttle parkeren. Het is ons prima bevallen.
Heerlijke vakantie gehad en onze auto stond veilig geparkeerd.”

Familie Bouwman

“Super website voor het vinden van een betrouwbare parkeeraanbieder!”

Kim Snel

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Charleroi Airport