De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Nieuwe aanbieder: A1 Parking Charleroi

31
mei
Logo A1 Parking Charleroi

Het aanbod van parkeeraanbieders bij Parkerencharleroi-airport.nl is uitgebreid. De aanbieder A1 Parking Charleroi is erbij gekomen. Dit betekent dat er nog meer keuzemogelijkheden zijn wanneer u een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder zoekt in de buurt van Charleroi airport!De belangrijkste eigenschappen van deze nieuwe aanbieder: A1 Parking Charleroi biedt u een veilige parkeerplaats, gesitueerd in een woonwijk op een afstand van zo’n acht minuten tot het vliegveld. U parkeert uw auto op een afgesloten en verhard terrein, dat 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt wordt door middel van videocamera’s. Eveneens is er ’s nachts een bewaker met hond op het terrein aanwezig. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren. (meer…)

TUI Fly kondigt herneming van vluchten en nieuwe lijndienst aan

14
mei
Charleroi Airport

Het gaat goed met TUI Fly en Charleroi Airport. De bekende Belgische luchtvaartmaatschappij TUI Fly kondigde recent de herneming van haar vluchten naar Tunesië aan. De low-cost maatschappij liet deze vluchten ingaan op vrijdag 31 maart. Daarnaast maakten ze bekend dat er later dit jaar een nieuwe lijndienst van start gaat vanaf Brussels South Charleroi Airport, kortweg Charleroi Airport genoemd.

Vanaf vrijdag 23 juni 2017 wordt de populaire Tunesische hoofdstad Tunis verbonden met Charleroi Airport. Deze nieuwe bestemming wordt twee keer per week aangedaan, namelijk op maandag en vrijdag. Tunis wordt de 29ste bestemming die door de Belgische maatschappij aangeboden wordt vanuit Charleroi Airport. Charleroi Airport is al een tijdje bezig met aanpassingen en uitbreidingen aan de luchthaven, wat later dit jaar ook nog zes nieuwe bestemmingen voor de luchthaven betekent. (meer…)

Ryanair bouwt nieuw onderhoudscentrum op Charleroi Airport

6
mei
Vertrekhal Charleroi airport

De luchthaven van Charleroi krijgt binnenkort een nieuw onderhoudscentrum. De bouw hiervan is het initiatief van de bekende low-cost luchtvaartmaatschappij Ryanair. Dit nieuws heeft Laurent Levêque, de voorzitter van Brussels South Charleroi Airport (BSCA), vorige maand bekend gemaakt.

Ryanair had enkele maanden geleden al aangekondigd te overwegen om in Charleroi een nieuw onderhoudscentrum te bouwen. Het nieuwe complex van Ryanair wordt gebouwd op een terrein van maar liefst 7.000 vierkante meter. Dit terrein zal toebehoren tot bedrijf Sonaca, een bekende fabrikant van vliegtuigonderdelen. Ryanair wil op Charleroi Airport daarnaast ook het onderhoud van zijn vliegtuigen organiseren. Het gaat dan om het onderhoudt van het type Boeing 737-800. De Ierse maatschappij heeft eerder al een soortgelijk complex in de Spaanse stad Sevilla gebouwd. (meer…)

Extra beveiliging bij Charleroi na inbraken

22
nov
Vertrekhal Charleroi airport

Minstens tien auto’s werden vorige maand ontmanteld op een parkeerplaats bij de luchthaven van Charleroi. De auto’s waren onder andere ontdaan van elektrische apparatuur in het dashboard en navigatie toestellen, maar dat niet alleen. Bij sommige auto’s waren zelfs de wielen en het interieur meegenomen door dieven.

De diefstallen vonden plaats op een parkeerterrein dat zich op verdere afstand van het luchthavengebouw bevindt. Hier zijn nog geen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Charleroi Airport heeft al eens eerder te maken gehad met diefstallen op de parkeerterreinen, maar nooit in deze mate. Ook waren deze diefstallen niet recent. Er leek momenteel dus niets aan de hand te zijn bij de parkeerlocatie. Inmiddels wordt gedacht aan een bende van dieven. (meer…)

Charleroi Airport heeft het financieel moeilijk

7
nov
Geld

De luchthaven Charleroi, ook wel bekend als Brussels South of Charleroi Airport, heeft het al langere tijd erg zwaar. De luchthaven heeft al die tijd toch kunnen bestaan dankzij subsidies die Charleroi uit de rode cijfers hielden. Waren deze subsidies er niet geweest, dan had het er anders uitgezien.

De moeilijkheden zijn begonnen op het moment dat Ryanair bekendmaakte dat zij ook vanaf het vliegveld van Zaventem gaan vliegen. De vluchten van Ryanair vanaf Zaventem zouden er toe leiden dat Charleroi minder passagiers te verwerken kreeg. Het grootste gedeelte van de vluchten van de luchthaven worden namelijk door Ryanair uitgevoerd. Dit percentage loopt zelfs op tot maar liefst 80%. In eerste instantie bleek echter dat slechts 350 duizend minder mensen via Charleroi vlogen. (meer…)

De nieuwe vergelijkingswebsite voor Parkeren Charleroi Airport

4
jul
Vertrekhal Charleroi airport

Het vinden van een voordelige parkeersplaats bij het vliegveld kan soms lasting zijn. Veel mensen denken niet aan de parkeerkosten voordat ze op reis gaan, waardoor ze de auto uiteindelijk op een willekeurige parkeerplek neerzetten en hierdoor veel geld moeten betalen. Anderen denken er misschien wél aan, maar weten niet goed waar ze moeten zoeken. Gelukkig kunt u op deze handige nieuwe website een duidelijk overzicht vinden van de verschillende parkeeraanbieders bij Charleroi Airport.

Op Parkerencharleroi-airport.nl vindt u meer informatie over de verschillende parkeervormen en een overzicht met verschillende voordelige parkeeraanbieders in de buurt van het vliegveld. U kunt deze aanbieders hier makkelijk met elkaar vergelijken. Om meteen de aanbieder te vinden die het best op uw wensen aansluit kunt u bijvoorbeeld aangeven of u op zoek bent naar een overdekte parkeerplek of niet, of u de sleutels wel of niet wilt afgeven, (meer…)

“Eerste keer geparkeerd bij Charleroi Airport. Parkerencharleroi-airport heeft ons goed geholpen en kan het dan ook
iedereen aanraden. Onze auto was veilig geparkeerd voor een eerlijke prijs.”

Hans Bakkema

“Wij hebben gekozen voor shuttle parkeren. Het is ons prima bevallen.
Heerlijke vakantie gehad en onze auto stond veilig geparkeerd.”

Familie Bouwman

“Super website voor het vinden van een betrouwbare parkeeraanbieder!”

Kim Snel

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Charleroi Airport