De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Bij Parkerencharleroi-airport.nl snappen wij heel goed dat uw auto een kostbaar bezit is en dat u er daarom erg zuinig op bent. Daarom is het fijn om precies te weten waar u gaat parkeren en wat u kunt verwachten. Wij hebben een overzicht gemaakt met alle betrouwbare aanbieders. Hierbij hebben wij precies neergezet wat u kunt verwachten. Buiten het vooraf boeken bij een parkeeraanbieders om, kunt u een goede voorbereiding treffen. Heeft u bijvoorbeeld tijd ingecalculeerd voor het checken van mogelijke files? In dit overzicht ziet u alle belangrijke parkeertips die u kunnen helpen om zo goed mogelijk voorbereid op reis te gaan.

Op tijd reserveren

Er zit veel verschil in de parkeeraanbieders bij Charleroi Airport. Zo is de één veel goedkoper dan de andere, maar staat uw auto dan wel op een open terrein. Dit zijn allemaal overwegingen die uw keuze kunnen beïnvloeden. Mocht u toch liever zo goedkoop mogelijk willen parkeren bij vliegveld Charleroi, dan adviseren wij om tijdig te reserveren. Zo kunt u het beste minstens één week van te voren reserveren. Bij sommige aanbieders kunt u de goedkope parkeerplekken uitsluitend twee weken voor uw vertrek boeken. Let hier op als u de gewenste aanbieder heeft gevonden.

Bekijk reviews

Bezoekers die de desbetreffende parkeerlocatie al hebben bezocht, kunnen u als beste vertellen hoe de parking is. Daarom kunt u bij de parkeeraanbieders de ervaringen bekijken van mensen die er zijn geweest en hun ervaring met ons hebben gedeeld. Dit kan u helpen bij het maken van uw keuze. Een parkeerplek kan er namelijk online goed uitzien, maar in het echt tegenvallen. Met de reviews kunt u iets meer lezen over de belevingen, naast de voorzieningen en prijzen. Als u nog vragen heeft over een aanbieder of over het parkeren, kunt u de veelgestelde vragen lezen of contact opnemen met onze klantenservice.

Tijdig op pad gaan

De dag voor de reis moet vaak van alles nog geregeld worden. Vermijdt deze drukte door goed te plannen. Schrijf bijvoorbeeld de taken op een papiertje die u voor het vertrek nog moet doen. Zo kunt u de taken die u heeft gedaan direct afstrepen. Dit brengt meer ordening en rust. Daarnaast is het verstandig om een uur eerder te vertrekken dan officieel nodig is. Onderweg kan er namelijk van alles gebeuren waardoor u vertraging op kan lopen. Daarnaast kan het erg druk zijn op de luchthaven. Check in uw extra tijd voor uw vertrek het verkeer. Als er files zijn, kunt u daar nog gemakkelijk op inspelen.

Uw parkeerplaats vinden

Om de parkeeraanbieder snel te vinden, kunt u het beste het precieze adres van de parkeerlocatie in de navigatie invoeren. Wanneer u namelijk het adres invult van het vliegveld, ziet u in de buurt van de luchthaven meerdere parkeerplekken. Ook kunt u van te voren uw reservering printen en deze bij de hand houden in de auto. Als u het parkeerterrein oprijdt, wordt dit als bevestiging gezien van de reservering. Voor de terugreis is het handig om het nummer van uw parkeerplek op te schrijven of in uw telefoon op te slaan. Dit om te voorkomen dat u na een lange reis nog het hele parkeerterrein moet afstruinen.

Kilometerstand

Vaak schrijven parkeeraanbieders samen met u de kilometerstand op bij uw aankomst. Door de kilometerstand op te schrijven, weet u namelijk zeker dat in uw afwezigheid er niet in uw auto wordt gereden. De aanbieder gaat transparant te werk door de kilometerstand op te schrijven. Er zijn ook parkeeraanbieders die niet de kilometerstand zullen opschrijven. Bij deze aanbieders kunt u het zelf doen. De kans dat een aanbieder in uw auto gaat rijden is heel klein, maar zo heeft u de zekerheid dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Terug van uw reis

Voor wanneer u weer terugkomt van uw reis kunt u een aantal voorbereidingen treffen. Zorg ervoor dat u uw autosleutels op een vaste plek bewaart, zodat u eenmaal bij uw auto aangekomen direct weg kan rijden en niet uw hele koffer overhoop hoeft te halen. Eenmaal geland kunt u het beste uw telefoon direct inschakelen wanneer dit is toegestaan. Door vlug contact op te nemen met de parkeeraanbieder kunt u direct afspraken maken over de transfer. Zo voorkomt u dat u lang op uw auto of de shuttle bus moet wachten. Zorg er daarnaast voor dat u tenminste genoeg brandstof heeft om naar de eesrtvolgende benzinestation te rijden. Het beste kunt u uw tank vullen voordat u hem parkeert, zodat u genoeg brandstof heeft om in één keer naar huis te rijden.

Geen waardevolle spullen in het zicht

Voordat autodieven uw auto openbreken, kijken zij eerst of er iets waardevols ligt. Als ze niks zien liggen van waarde, is de kans groter dat ze niet uw auto zullen openbreken. Daarom kunt u het beste niks in het zicht zetten. Nog beter is om helemaal geen waardevolle eigendommen in de auto te laten liggen. Als u dit heeft gedaan kunt u de hoedenplank uit de auto halen. Hierdoor kunnen de dieven ook gelijk in de achterbak zien dat daar niks ligt. Vooral wanneer er geen bewaking is voor uw auto is het handig om hieraan te denken.

“Eerste keer geparkeerd bij Charleroi Airport. Parkerencharleroi-airport heeft ons goed geholpen en kan het dan ook
iedereen aanraden. Onze auto was veilig geparkeerd voor een eerlijke prijs.”

Hans Bakkema

“Wij hebben gekozen voor shuttle parkeren. Het is ons prima bevallen.
Heerlijke vakantie gehad en onze auto stond veilig geparkeerd.”

Familie Bouwman

“Super website voor het vinden van een betrouwbare parkeeraanbieder!”

Kim Snel

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Charleroi Airport