De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Valet parking

Valet parking

De meest zorgeloze manier van parkeren nabij de luchthaven is valet parking. Deze service houdt in dat uw auto bij de vertrekhal wordt opgehaald door een chauffeur. Deze rijdt hem vervolgens voor u naar de parkeerplaats, zodat u zelf niet op zoek hoeft naar de parking. Wanneer u terugkomt van uw reis wordt uw auto weer keurig netjes afgeleverd door een chauffeur. Voor deze service kunt u op Charleroi Airport terecht bij Aeropark Valet.

Park & Walk

Park and Walk

Met Park & Walk parkeert u op loopafstand van het vliegveld en mag u altijd zelf uw autosleutels bijhouden. Tarieven variëren afhankelijk van hoe ver u moet lopen om bij uw parkeerplek te komen. Meestal is deze service wat duurder dan een parking die verder af gelegen is, maar daar staat tegenover dat u eenvoudig bij de luchthaven geraakt en niet met al uw bagage in een shuttle bus hoeft. Q-Park Charleroi biedt verschillende parkings aan op wandelafstand van de luchthaven.

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Bent u op zoek naar een voordelige optie, dan is shuttle bus parkeren de beste keuze. U parkeert uw auto op een parking die zich in de buurt van het vliegveld bevindt. Een shuttle bus van de parkeeraanbieder brengt u vervolgens naar de vertrekhal, en haalt u ook weer op wanneer u terugkomt. U hebt rondom de luchthaven Charleroi een ruime keus uit de aanbieders A1 Parking CharleroiAeropark, Airport Smart Parking, Eco Park, Park Hall In, ACE Parking en Park & Fly.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Met een Park, Sleep & Fly arrangement boekt u een overnachting in een hotel dichtbij de luchthaven. U kunt uw auto vervolgens bij het hotel laten staan terwijl u op reis bent. Bij het arrangement zit meestal een shuttle service inbegrepen die u van en naar de luchthaven brengt. Dit is met name ideaal wanneer u 's ochtends vroeg moet vliegen en toch uitgerust aan uw reis wilt beginnen. Een Park, Sleep & Fly gelegenheid in de buurt van Charleroi Airport vindt u bij het Van der Valk Hotel Charleroi Airport.

“Eerste keer geparkeerd bij Charleroi Airport. Parkerencharleroi-airport heeft ons goed geholpen en kan het dan ook
iedereen aanraden. Onze auto was veilig geparkeerd voor een eerlijke prijs.”

Hans Bakkema

“Wij hebben gekozen voor shuttle parkeren. Het is ons prima bevallen.
Heerlijke vakantie gehad en onze auto stond veilig geparkeerd.”

Familie Bouwman

“Super website voor het vinden van een betrouwbare parkeeraanbieder!”

Kim Snel

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Charleroi Airport