De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Een van de meest gunstige parkeerplaatsen nabij Charleroi Airport is ProPark. Deze parkeeraanbieder zorgt dat het parkeren bij vliegveld Charleroi goedkoop is en op een prettige manier kan verlopen. Dankzij hun uitstekende Shuttle service begint u uw reis op een geheel ontspannen manier. Het vliegveld van Charleroi staat tevens bekend om haar goedkope vluchten. De locatie van de vlucht in combinatie met ProPark zorgt ervoor dat u een mooi extra zakcentje overhoudt voor op uw reis.

#1 Veiligheid en vriendelijkheid

Hoe lang u ook weggaat, u wilt de zekerheid hebben dat uw auto veilig staat geparkeerd tijdens uw reis. Bij ProPark Charleroi zit u goed. Op het terrein zijn diverse camera’s te vinden die de gehele parkeerplaats in de gaten houden. Daarnaast is het parkeerterrein voorzien van een stevig hekwerk dat onbevoegden buiten houdt. Er loopt tevens altijd een parkeermedewerker rond die een oogje in het zeil houdt. Als u vragen heeft bij het parkeren, dan kunt u die vragen ook gerust aan de medewerker stellen. Door hun goede service zullen zij u altijd vriendelijk te woord staan.

Extra services mogelijk bij het boeken

Bij het reserveren geeft u onder andere aan met hoeveel mensen u reist, met hoeveel auto’s en ook of u gebruik wilt maken van extra services. Zo kunt u tijdens uw reis uw auto laten reinigen, zodat u bij terugkomst in een schone auto weer naar huis rijdt. Bij aankomst kunt u met de shuttle bus vanaf de parkeerplaats naar Charleroi Airport rijden. Deze rit zal slechts 10 minuten duren. Bij het in- en uitladen van uw bagage zal het personeel u helpen. Mindervaliden kunnen ook gebruikmaken van de shuttle bus. Tevens zijn er speciale parkeerplaatsen bij de ingang voor mindervaliden. Als u liever direct bij vliegveld Charleroi wilt parkeren dan kunt u kijken naar andere parkeeraanbieders bij luchthaven Charleroi.

Voordelen

Camerabewaking
24/7 personeel aanwezig
Geen maximale doorrijhoogte
Wachtruimte voor de shuttle bus

Nadelen

Vooraf reserveren
Geen voertuig inspectie

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Charleroi Airport

8 minuten
Shuttle parking
  • Afgesloten parkeerterrein ProPark
  • Parkeerterrein ProPark
  • Propark ingang parkeerterrein

Locatie parkeerterrein

10 Rue des hauchies 6060

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkerencharleroi-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1181 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Charleroi Airport