PARKERENCHARLEROI-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Hoe weet ik of de parkeerplaatsen overdekt zijn?

Wij geven altijd duidelijk aan bij de beschrijving van een parkeeraanbieder of de parkeerplaatsen overdekt zijn of niet. Soms kunt u tegen een kleine meerprijs kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Indien u daarvan gebruik wenst te maken, kunt u dat bij de reservering doorgeven.

#
Wat zijn de verschillende parkeervormen?

Op Parkerencharleroi-airport.nl maken we onderscheid tussen vier verschillende parkeervormen, namelijk Shuttle parking, Valet parking, Park, Sleep & Fly en Park & Walk. Zo is er altijd wel een parkeervorm die aan uw wensen voldoet. Op de pagina Parkeervormen leest u meer over elke parkeervorm.

#
Wat moet ik doen als ik te laat aankom op het parkeerterrein?

Wij adviseren u om rechtstreeks naar de parkeeraanbieder te bellen als u vertraging oploopt. Zo kunnen zij hier indien nodig rekening mee houden. Zowel in uw reserveringsbevestiging als in uw account kunt u het telefoonnummer van de aanbieder terugvinden.

#
Wat moet ik doen als mijn vlucht vertraagd is?

Vluchten kunnen natuurlijk altijd vertraging oplopen. Daarom houden veel parkeeraanbieders zelf de vluchtinformatie bij. Om zeker te weten dat de aanbieder op de hoogte is van de vertraging, kunt u altijd even bellen. U vindt het telefoonnummer van de parkeeraanbieder zowel in uw bevestigingsmail als in uw account.

#
Hoeveel tijd moet ik rekenen van het parkeren totdat ik op de luchthaven ben?

Dat is afhankelijk van de parkeervorm die u gekozen heeft. Maakt u gebruik van valet service? Dan kunt ervan uitgaan dat het vijf minuten zal duren om de auto over te dragen. Vaak vindt er namelijk een voertuiginspectie plaats. Mocht dat niet het geval zijn, raden we u aan om samen met de medewerker van de parkeeraanbieder een filmpje te maken van uw auto. Zo kan er geen misverstand ontstaan over hoe uw auto er voor het parkeren uitzag. Bij shuttle parking kunt u het beste een halfuur rekenenen voor het parkeren. Zo weet u zeker dat u op ruim op tijd op het vliegveld aankomt.

#
Welke parkeervormen zijn geschikt voor mindervaliden?

Het vervoer met de shuttlebus zal waarschijnlijk het grootste probleem vormen voor mindervaliden. Als u in een rolstoel zit die ingeklapt kan worden, kunt u alsnog gewoon gebruikmaken van de shuttlebus. Is het inklappen van de rolstoel niet mogelijk? Dan kunt u valet service reserveren. Dan rijdt u namelijk rechtstreeks naar de luchthaven met uw eigen vervoer. Ook Park & Walk is een optie, omdat u bij deze parkeervorm geen transfer nodig heeft.

#
Wat moet ik doen als mijn auto beschadigd is?

Bij Parkerencharleroi-airport.nl werken we alleen met professionele bedrijven. Het kan echter voorkomen dat uw auto toch beschadigd raakt tijdens het parkeren. Mocht dat het geval zijn, neem dan contact met ons op. Wij gaan uw klacht dan doorgeven aan de door u gereserveerde parkeeraanbieder.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe