PARKERENCHARLEROI-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Wat zijn de vertrektijden van de shuttle bus?

U hoeft nooit lang te wachten op het vertrek van de shuttlebus. De parkeeraanbieders zorgen er namelijk zoveel mogelijk voor dat er genoeg personeel aanwezig is. Omdat u bij uw reservering aangeeft hoe laat u verwacht aan te komen op de parkeerplaats, kan de parkeeraanbieder bovendien een inschatting maken van de tijd waarop de shuttlebus moet vertrekken. In enkele gevallen kan het voorkomen dat u even moet wachten, bijvoorbeeld omdat er nog meer gasten mee moeten rijden in de bus. In hele drukke periodes bedraagt de wachttijd maximaal een halfuur. Over het algemeen kunt u deze doorbrengen in een wachtruimte.

#
Hoe kan ik van de parkeerplaats naar de luchthaven komen?

Dat is afhankelijk van de parkeervorm die u gekozen heeft. Bij valet parking kunt u gewoon rechtstreeks naar de luchthaven rijden, waar u uw auto overdraagt aan een medewerker van de parkeeraanbieder. Bij shuttle service is er, zoals de naam al zegt, een shuttlebus beschikbaar om u van de parkeerplaats naar het vliegveld te brengen. Deze bus is altijd gratis.

#
Is het verplicht om de autosleutels achter te laten bij de parkeeraanbieder?

Bij sommige parkeeraanbieders is dit wel verplicht, maar niet bij allemaal. Wij geven in de beschrijving van de aanbieder altijd duidelijk aan of u de sleutels moet inleveren of niet. Sommige aanbieders vragen dit wel van u, om de efficiëntie van het parkeerterrein te vergroten. Ook is het veiliger in geval van brand. Wel worden de sleutels altijd veilig bewaard in een kluis. Bij valet service moet u natuurlijk altijd uw sleutels inleveren.

#
Waarom is het verplicht om de autosleutels achter te laten?

Sommige aanbieders willen graag dat u uw autosleutels inlevert, omdat uw auto dan verplaatst kan worden indien nodig. Uiteraard worden uw sleutels altijd veilig bewaard. We geven ook duidelijk aan bij de beschrijving van de parkeeraanbieder of u de sleutels moet achterlaten of niet. Bij valet parking moet u altijd uw sleutel afgeven.

#
Wat is het aantal personen dat in de shuttlebus vervoerd kan worden?

Hoeveel personen in de bus kunnen, verschilt per aanbieder. Meestal kunnen er acht personen per transfer vervoerd worden. Bij uw reservering geeft u aan met hoeveel personen u komt, zodat de parkeeraanbieder hier rekening mee kan houden. Als u met veel personen reist of met veel grote bagage, kan het voorkomen dat een aanbieder u vraagt eerst wat passagiers en bagage op te luchthaven af te zetten, omdat het anders niet in de shuttlebus past.

#
Is het ook mogelijk om met de shuttlebus mee te rijden als ik in een rolstoel zit?

Dat hangt af van de rolstoel waarin u zit. Kan uw rolstoel ingeklapt worden? Dan kunt u mee.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe