PARKERENCHARLEROI-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar moet ik afspreken met de medewerker van de parkeeraanbieder?

Over het algemeen spreekt u af bij de vertrekhal, zodat u snel kunt inchecken nadat u de auto heeft overgedragen. Bij uw terugkomst zal de medewerker dan ook bij de aankomsthal voor u klaarstaan. Dit maakt valet parking tot een van de snelste parkeervormen. Als de plek waar u afspreekt afwijkt van de hierboven aangegeven plekken, staat dat in de reserveringsbevestiging aangegeven.

#
Waaraan kan ik de medewerker van de parkeeraanbieder herkennen?

Vaak zal de medewerker een hesje dragen met daarop het logo van de parkeeraanbieder. Het kan ook zijn dat de medewerker al naar u toekomt. U wordt immers verwacht en uw kenteken is bekend bij de parkeeraanbieder.

#
Hoe lang voordat ik op de luchthaven arriveer moet ik contact opnemen met de parkeeraanbieder?

We raden aan om 20 minuten voordat u op de auto wil overdragen of ophalen naar de aanbieder te bellen. Zo is er voor de medewerker van de aanbieder genoeg tijd om naar het vliegveld te rijden om uw auto over te nemen of juist weer aan u terug te geven. Voor het telefoonnummer van de aanbieder kunt u terecht in de reserveringsbevestiging of in uw account.

#
Is het verplicht om mijn autosleutels af te geven aan de medewerker?

Bij valet service levert u altijd de autosleutels in. Anders kan de medewerker van de aanbieder uw auto immers niet wegbrengen naar de parkeerplaats en deze voor u parkeren. Natuurlijk worden uw sleutels zorgvuldig opgeborgen in een kluis.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe