PARKERENCHARLEROI-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Zijn de parkeeraanbieders en parkeerplaatsen betrouwbaar?

Op Parkerencharleroi-airport.nl vindt alleen professionele, betrouwbare en ervaren bedrijven. Deze bedrijven onderwerpen wij aan een controle om te zien of ze veilig genoeg zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een goed gevoel krijgt bij de parkeeraanbieder. Wij hechten dan ook veel waarde aan de beoordelingen van onze klanten, die over het algemeen aangeven zeer tevreden te zijn over onze diensten en betrouwbaarheid. Op FeedbackCompany worden wij dan ook beoordeeld met een 8,5.

#
Wordt er tijdens mijn afwezigheid in mijn auto gereden?

Parkeeraanbieders zullen nooit zomaar in uw auto gaan rondrijden. De reden dat u soms uw autosleutels in moet leveren, is dat uw auto misschien binnen het terrein verplaatst moet worden in verband met de efficiëntie van het terrein. Ook kunnen auto's in geval van brand naar een andere locatie gebracht worden. Bij valet parking zal er een medewerker in uw auto van en naar het vliegveld rijden.

#
Waar wordt de auto geparkeerd?

Uw auto komt altijd op een veilige parkeerplaats te staan, voorzien van beveiliging. De overige faciliteiten van de parkeerplaats verschillen per aanbieder. Bij shuttle parking kunt u zelf uw auto parkeren, bij valet parking wordt dit voor u gedaan. Om eventuele misverstanden te voorkomen raden wij u aan enkele foto's of een filmpje van uw auto te maken voordat u gaat parkeren, mocht de aanbieder dat zelf niet doen.

#
Hoe zijn de parkeerplaatsen beveiligd?

Alle parkeerplaatsen zijn veilig. Alle terreinen zijn afgesloten door middel van een omheining en voorzien van bewakingscamera's. Bij veel aanbieders is er ook 24 uur per dag, zeven dagen per week personeel aanwezig.

#
Wat gebeurt er als mijn auto beschadigd raakt?

Mocht er onverhoopt schade aan uw auto zijn ontstaan, dan adviseren wij u hiervan foto's te maken en deze door te sturen naar zowel de parkeeraanbieder als naar ons. Als u voordat u gaat parkeren een foto of filmpje maakt van de auto, kunt u bewijzen dat eventuele schade er nog niet was voor uw vertrek. Vaak doen aanbieders ook samen met u een voertuiginspectie. Gelukkig komt het heel weinig voor dat auto's beschadigd raken tijdens uw afwezigheid.

#
Wordt er een voertuiginspectie van de auto gedaan?

Veel parkeeraanbieders zullen samen met u de auto inspecteren. Dit bestaat veelal uit het maken van foto's of een filmpje en het noteren van de kilometerstand. Zo wordt het parkeren transparant gehouden. U kunt natuurlijk ook zelf voorstellen om foto's te maken van uw auto en de kilometerstand, mocht de aanbieder dit niet uit zichzelf vragen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe